čtvrtek 4. července 2013

Něco na úvod

Tento blog bude předvším plný receptů na pečení, které se v poslední době stalo mou nejoblíbenější činností. Sem tam se objeví i jiné zajímavé recepty, ale sladké u mě zatím prostě vede! :) Nejradši si hledám recepty na anglických nebo amerických stránkách, kde se dají najít recepty přece jen trošku jiné než jsou ty typické české. Všechny míry budu uvádět převedené na české měření a totéž bude platit i pro jednotlivé ingredience. Sama používám pouze ingredience dobře dostupné v ČR, takže žádný strach, budu se snažit vám dokázat, že pečení je radost a snad vás chytne stejně, jako mě :)
U každého příspěvku se pokusím přidat fotku, protože bez té to není nikdy ono :)
Zatím se učím jak lepšímu zdobení, tak focení a upřímně doufám, že se budu časem jenom zlepšovat a ze samotných fotek budou všem jen sliny téct! ;)

Nedávno jsem absolvovala taky jeden moc zajímavý kurz týkající se psaní recenzí na knihy, tak se budu snažit blog sem tam zpestřit i nějakým tím názorem na knihu a vůbec vším, co mě zrovna napadne a bude se sem hodit.


Každému budu moc vděčná za jakýkoliv nápad, názor, odkaz, blog, stránku nebo cokoliv jiného týkající se nejenom pečení, ale i mých ostatních koníčků, takže neváhejte, komentujte, sdílejte! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat